Wednesday, 17 April 2013

Setelah Sekian LAMA

Assalamualaikum semua and good morning . lamanyaa aku mengupdates blog nh . berhabuk dah blog aku *hatcummmmmmmmm* . debu banyak sangat ahh *kabus kiri kabus kanan* . actully , aku nak ceta la pasal keadaan aku skrg nh . lama kan ampa semua tak dngr ceta pasal aku kan . mehh sni aku nak ceta . aku sekrang stdy kat poli iaitu POLITEKNIK TUAKU SYED SIRAJUDDIN (PTSS) . ampa taw dok PTSS kt mna ? klw org PERIS tataw saja ahh .  PTSS kat PAUH , PERLIS . aku ambk kos accountacy . skrg semester 1 . tak lama dh nak ambk semester 1 . skrg aku stdy week . stdy laa sngat aku nh . maw dk kt umah mmg tak stdy la jawabnyaa  . keja nk kuar jaa melilaw . kuar ngan kawan kawan . next week aku final exam . lepas abis exam start la cuti sem aku . yahooooooooooo ! hok yg aku dk tnggu tnggu . HAHAH . cuti sem aku 2 bulan jaaa . tak lama mana punnn . selama aku cuti sem nanti . aku duk fikir nak keja laa . nak cari duit nak cari duit . tmpt aku nak keja ? hmmmm . rasa rasa tempat lama aku dlu laa . aku tnya dh kat tokey tempat aku keja dlu dia kata oke jaa  . mai laa keja sni , daripada duk kt rumah saja saja selama dua bulan . tak kan nak goyang kaki jaa kat rumah . nak bt macam bos ? NOOO lahhh . nak gak laa cari duit . sbb aku ngan geng geng aku da laa plan nak g HOLIDAY masa cuti sem nhh .  cadangan kami semua nak g LANGKAWI . best kod . hararap harap plan kami jadi laaa . tak sabrnyaaaaa . cepat laaa bulan 5 . serius tak sabar nak g HOLIDAY . horeyyyyyy horeyyyyy ! dah laa . perut aku skrg dk bt konsert lagu apa tataw laa . bunyi mcam mcam dahh . skrg kan lunch , jum lunch sama sama . sebelum  tngk laa keadaan aku sekarang nh . jap nak upload pic terbaru aku .
take at Tasoh Lake Resort . 
take at Shooping Complex Hatyai .

take at in the car . 

take at Bowling Jitra Mall . 

dah dahh banyak tuh upload pic . puas kan ampa semua tngk . dk besar besar tuh jaa .badan aku tak maw besar besar . bila tataw nak besar . oke . aku mahu g makan lunch dlu . see u next time . oke byeeee ! assalamualaikum semua :*