Monday, 23 January 2012

hellloooowww ! lama kan ceq tak updates my blog nih . korang rindu tak kat blog aku yg tak cantik nih . mesti tak kan ? HAHA :) nak ceta pasai kemarin punya lahh . mak aku tak masak kemarin biasa lah kan musim cuti sekolah mesti ramai ada kenduri . sudah semestinya mak aku pergi makan kenduri . aku nih bab2 nak p kenduri kurang sikit . tataw ceq sebab pa aku segan . kalaw bab masak lak marin jadi segan aku nak masak . tataw sbab pa ? aku maw nak msak mesti kena ada  mood . time tngh hari mesti aku unline skrg nih . ngah2 unline aku anx chat kat sorang membe aku nih , nama dy bella hilton sapa tak kenai dy nih . tah lah comey2 , tapi sayanglah dy dah ada pakwe lah , aku ajak dy kuar lunch , dy pun tnggu pa lagi ON ja lahhh . kami tatw p mna pas mkn mcj cik nadya syahirah nih . haram tak reply mcj aku , kami pun set lam kepala maybe dy tidur kodd . dy nih org tidur dy berjaga , macam burung hantu lahh dy nihh . maw on9 sampai ke subuh . pas mkn balik lah mai umah aku ngan cik bella , duk lepak2 pa yang patut . maw dah dk berdua pa lagi kami pun bersnap2 laah . dah ada camera . tak kan nak tngk ja camera tuh kan3 ? dah petang2 tuh een ngan yaya mai umah bella . kami pun pa lagi p lah balik umah bella . duk pikir nak p mna , p mai , p mai . last2 sekali lepak kat umah bella jaa . duk sembang merapu lahhh , pa lhhh . dah dekat2 kol 6.40 tuh . aku ngan bella p lh kat swah . p snap kat sana lak . mai orang dk lalu lak port yg kami p tuh . then tukar port p sawah kat umah tok bella . tak jauh la daru port kami duk mula2 . meh nak tngk pic kami sikit2 jaa . 
















p/s : dah2 cukup lah bnyk nih . selamat membaca semua ! peace ! thnx all ! <3 

No comments:

Post a Comment