Friday, 23 December 2011

SHOOT

assalamualaikum semuaa ! tengah bt apa tuh ? mesti ada setengah orang tak bngun tidur lagi kan sekarang nih , mesti da setngh tengah masak , da yang tengah lunch , da yang tengak tunggu makanan siap . HAHAH .mcm2 laa . tak paham sungguh . oke ! kat kmpung aku hari ini menjadi sunyi seharian sbb depa semua p penang . tinggal lah aku sorng2 geng remaja yg tinggal . kcian kan ? hmmm~~~ pa lah nasib aku . nak ikut gak ! nak ikut ! oke ! berbalik kepada tajuk yang kat atas tuh " SHOOT " . pada minggu ni saja aku kuar shoot sbnyk 2 kali .  first day kami p kngr jaa . second day kami p dato kayaman ja . mesti korang tataw kan kat mna dato' kayaman . terok tol laa . biar lahh . biar aku sorg yg taw ! HAHAH . tengok pic yg kmi p shoot . tak cntik pun . 
FIRST DAY




inilah kami ! aku sayang korang2 semua . nnti kte p plak noh . HAHAH . 

ini geng aku . tapi sebenarnya ada 6 org tapi tataw sorg lagi p mna tah . tak pa lah 5 pun janji bahagia kan2 ? 


SECOND DAY


aku p shoot plak  . di tempat yg berbeza , yang ni lak aku p ngan besties aku wajib p lah . iaitu " NADYA " . kami p bertiga jaa . tak bnyk mcm first day . kan2 ? sorang lagi bella hilton . semua orng kenai dy nih . kmi shoot kat landasan kereta api ngan tasik melati . orng kat tasik bnyk ceqq . segan pun ada nak shoot . tapi nak bt gena . nak shoot gak . tujuan kami tuh . nih pic kami oke !




dah laa . aku malas nak celoteh lagi . time utk aku lunch lak . bye . terima kasih sudi baca blog aku nih . ! 

No comments:

Post a Comment